Week 2 is begonnen

Vandaag zijn de pups aan hun tweede week begonnen. Er staan nieuwe foto’s bij Week 2. (Bij Week 1 staan ook nog enkele nieuwe foto’s, van 15 januari.) Deze week gaan de ogen van de pups open, dat gebeurt meestal tussen de 9e en 13e dag. Ze kunnen echter pas vanaf de 18e dag echt zien. Op de 19e dag gaan de oren open.

De weegtabel is ook bijgewerkt. Enkele pups hebben hun geboortegewicht inmiddels verdubbeld.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Pups en heeft de tags . Maak dit favoriet op permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>