Mees (23 mei 2002 – 19 febr. 2014)

Op 19 februari jl. hebben we Mees helaas moeten laten inslapen. Hij had al een paar jaar last van artrose. Dankzij Rimadyl en aangepaste beweging (niet te veel, maar zeker ook niet te weinig) ging het goed met hem. Tot een paar weken geleden, toen de artrose erger werd. Hij kreeg meer moeite met lopen en overeind komen en de laatste dagen begon hij ook door zijn achterhand te zakken. We hebben nog een extra pijnstiller van de dierenarts gekregen, maar dat mocht helaas niet baten. Omdat zijn leven echt niet meer hondwaardig was en hij steeds meer achteruit ging hebben we hem laten inslapen. We missen ‘m heel erg.

Mees op zijn 11e verjaardag

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Maak dit favoriet op permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>