Beitske beste teef op de Kampioenschapsclubmatch

Beitske werd op 28 april 2012 de beste Stabijhounteef op de Kampioenschapsclubmatch in Harich. Ze werd eerst 1U in de Veteranenklasse en moest het toen opnemen tegen de beste teefjes uit de andere klassen. Keurmeester Hans van den Berg vond Beitske het mooiste teefje van de dag. In de slotronde moesten de keurmeesters (Wim Wellens en Hans van den Berg) kiezen uit de beste reu en de beste teef om de Clubwinnaar te benoemen. Ze kozen voor Sybe Thorkel út it Griene Hert (roepnaam Kaay). Kaay werd de beste Stabijhoun van de clubmatch en mag zich Clubwinner 2012 noemen.

Kaay, Jeanet, Ben, Sam, Pien, Ingrid en Jack, gefeliciteerd!

Elske en haar broer Tommie hadden allebei een ZG, en een mooi keurrapport. Elske kwam uit in de Jeugdklasse en Tommie in de Tussenklasse.

Beitske

Beitske

Beitske


Links: Jeanet met Kaay, rechts Marie-José met Beitske.

De bovenste 3 foto’s zijn van Harrie en Arina Jansema. De onderste 2 foto’s zijn van Jack Thomson van kennel út it Griene Hert.

Dit bericht is geplaatst in Shows. Maak dit favoriet op permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>