De chipper is geweest

Vandaag is de chipper geweest (klik hier voor foto’s). Alle pups zijn nu voorzien van een chip van de Raad van Beheer die is gekoppeld aan de officiële stamboomnaam en het stamboomnummer van de honden.

De namen van de pups zijn:
Edze Gysbert fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Gijs), Eize Mika fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Mika), Eike Sieme fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Siem), Euwe Tomke fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Tommie), Egbert Winter fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Winter), Elske Jeppe fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Elske) en Eefke Famke fên ‘t Leeuwenhiem (roepnaam Famke).

Meer foto’s staan hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Pups en heeft de tags , . Maak dit favoriet op permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>